Vliegtickets

Vlieg jij eerdaags naar Engeland of ben jij opzoek naar vliegtickets. Op deze pagina van vertrek naar Engeland kan je terecht voor informatie en handige tips over vliegen en vliegtickets naar Engeland.

Vliegtickets vergelijken

Veel vliegtuigmaatschappijen bieden erg goede aanbiedingen om goedkoop naar Engeland te vliegen. Om gemakkelijk een overzicht te krijgen van de beste aanbieding raden wij je aan vliegticketsvergelijker te gebruiken. Wij raden je CheapTickets.nl aan. Deze vergelijkt niet alleen de aanbiedingen van verschillende aanbieders maar ook nog verschillende datums en vliegvelden.

Vliegtuigmaatschappijen naar Engeland

Er zijn veel vliegtuigmaatschappijen die naar Engeland vliegen. Wij hebben er hier drie uitgelicht:

  • Easyjet – deze Engelse vliegtuigmaatschappij heeft veel vluchten naar bijna alle vliegvelden in Engeland. Dit is een budgetairline en hebben vaak erg goede aanbiedingen.
  • Ryan-air – ryan air staat in Europa bekend als de kampioen van de goedkope vluchten. Ook voor vluchten naar London heeft deze maatschappij absolute bodumprijzen. Zo hebben zij buiten het hoogseizoen al vliegtickets van Eindhoven naar London vanaf €40,00.
  • British Airways – Geen zin om met een budgetairline te vliegen? Dan raden wij je aan om met British Airways te vliegen. Zo heeft British Airways meer beenruimte dan Ryan-Air of Easyjet en betaal je niet veel meer dan bij een budgetmaatschappij.

Verenigd Koninkrijk

Wil jij naast Engeland ook nog andere landen van het verenigd koninkrijk bezoeken? Dan is het misschien leuk om wat extra informatie over de andere landen: Wales, Schotland en Noord Ierland te lezen. Op onze pagina over het Verenigd Koninkrijk vind je meer informatie over deze landen. Ook lees je op deze pagina wat het verschil is tussen groote brittanie en het verenigd koninkrijk.

Kosten

De kosten voor vliegtickets naar Engeland liggen vaak erg laag. Als je met een budget airline vliegt en je een flexibele reisdatum boek je al een retourtje naar London voor minder dan €100,00.

Feiten en weetjes over Engeland

Hier vind je een overzicht van handige feiten en weetjes voor mensen die Engeland bezoeken.

  • Engeland hoort bij de Europese Unie dus je hebt geen visum nodig om naar Engeland te reizen.
  • In Engeland betaal je met ponden. De pond is een sterkere munt dan de Euro dus alles is net iets duurder dan het lijkt.
  • Wist jij dat de Big Ben niet de naam is van de zeer bekende klok? Big Ben is namelijk de ruim dertien ton wegende bel. De naam van de toren is St. Stephan´s Tower.

Tips

  • Let goed op met het aantal killo´s bagage dat je mee mag nemen. Vooral budget airlines zijn hier erg streng op en de boetes voor te zware of te grote bagage zijn erg hoog.
  • Als je alleen handbagage hebt mag je geen vloeibare stoffen in verpakkingen van meer dan 100ml meenemen.